İZMİR / BAYRAKLI - Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu

Erasmus+ Projemiz Kabul Edildi

Okulumuz, Avrupa Birliği Erasmus+ programı okul eğitimi personel hareketliliği programı teklifi Ulusal Ajans tarafından kabul edilmiştir.

Bakanlığımızca yürütülmekte olan Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında 2019 yılı Teklif Çağrısı döneminde sunulan 2019-1-TR-01-KA101-072917 numaralı ve "Farklılıklarla Fark Yaratan Eğitim" başlıklı proje teklifimiz, uygunluk kriterlerini karşılayarak bağımsız dış uzmanların içerik değerlendirmesine tabi tutulmuş ve içerik değerlendirmesi sonucunda 91,5 puan alarak hibe desteği almaya hak kazanmıştır.

Projemizin hazırlanması aşamasında emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerimize şükranlarımızı sunarız. Ayrıca projemizin uygulaması aşamasında da emeğini esirgemeyecek olan tüm paydaşlarımıza şimdiden teşekkür ederiz.

Yayın: 05.10.2019 - Güncelleme: 13.03.2023 13:14 - Görüntülenme: 277