İZMİR / BAYRAKLI - Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu

Sınırlar İçinde Sınırsız Hoşgörü

"Sınırlar İçinde Sınırsız Hoşgörü" isimli projemiz 13/01/2019 tarihinden itibaren ortaklarımız ile birlikte yürütülmektedir.

Projemiz; Okul çağındaki mültecilerin eğitimine yönelik uygulamalar, acil durumlarda eğitim ve eğitim hakkı literatüründen yararlanılarak okullarımızdaki Suriyeli mülteci öğrencilerimizin eğitime entegre çalışmalarını gerçekleştirmektir .Çocukların en doğal hakkı olan eğitime ulaşma hakkıdır.İlçemizde bulunan mülteci öğrencilerimizin eğitime entegre çalışmaları yaparak onların eğitime erişme haklarını korumaktır.Öğrencilerimizin farklı etnik ve kimlikteki insanlara karşı hoşgörülü olmasını sağlamak ve etik değerleri benimseyerek vicdahi ve insani duygularını harekete geçirmektir.

Yayın: 12.10.2019 - Güncelleme: 13.03.2023 13:15 - Görüntülenme: 324